Menu

Stel SalesIQ in en pas snel aan

Intregreer met google analytics, laat bevorderingen zien tijdens het wachten van bezoekers en meer

Stel SalesIQ in binnen 5 minuten
Het instellen van Zoho SalesIQ voor jouw website net zo simpel als het downloaden van een app op je telefoon. Het enige wat je moet doen is het stukje code kopiëren en plakken voor de body tag.


Makkelijk aanpasbaar
Zoho SalesIQ kan makkelijk en in een brede variëteit aangepast worden.Optimaliseer de live chat ervaring met jouw websitebezoekers. Pas de chatwidget aan zodat het synchroniseert met jouw logo. Personaliseer jouw welkomst bericht en voeg de logo of profielfoto's van jouw vertegenwoordigers toe en configureer de live chat wachttijd.

Chat afdelingen
Segregeer jouw live chat team naar specifieke afdelingen om de ervaring van de webbezoekers te verbeteren. Hierdoor zal de tijd om naar de juiste vertegenwoordiger te zoeken kleiner worden,

Bezoekers zullen geholpen worden zonder doorverbonden te worden met een andere afdeling of vertegenwoordiger

Standaard antwoorden
Sta klaar wanneer een prospect met een vraag komt door al snel toegang te hebben tot standaard antwoorden. Vele prospects zullen wellicht met dezelfde vraag komen en dan is het mooi als je daar snel en adequaat op kan reageren.


Javascript API's
Onze javacript api's zijn makkelijk om te gebruiken, snel om te implementeren en ontworpen om de live chat volledig aanpasbaar te maken.

Betrek website bezoekers door hun een advertentie te laten zien tijdens hun wachttijd, integreer met google analytics of voeg een chat button toe voor jouw online winkel.