Menu

Sales IQ gekoppeld met Zoho CRM

Koppel Zoho SalesIQ met Zoho CRM en verbeter de conversie via follow-ups. Verkrijg meer inhoud via de informatie geschiedenis.
 

Van data naar inzichten

Converteer jouw CRM data naar intelligente acties. Haal prospects binnen op jouw website gebaseerd op data in de lead, contact en potential rubrieken in Zoho CRM. Identificeer waardevolle prospects, traceer ze wanneer ze aan het browsen zijn op je website en richt je energie op degene die het nodig hebben.

 

Zet je chatgesprekken om naar leads

Maximaliseer je waarde van live chats met jouw website bezoekers. Bezoekers die in gesprek gaan zijn prospects voor jouw bedrijf. Converteer automatisch jouw live chats naar leads of contacten en voeg alle details toe.
'

 

Notificatie voor belangrijke prospects

Mis nooit een gelegenheid om een live chat aan te gaan met een belangrijke prospect die terugkomt naar jouw website voor meer informatie. Ontvang een alert in Zoho CRM op het moment dat zij op jouw website komen. Automatiseer groeperingen van belangrijke potentiële klanten en begeleid ze naar jouw beste vertegenwoordigers. Leidt het aantal potentiële klanten in de salesfunnel, totaal potentiële klanten waarde en lead status af direct vanaf jouw chatgesprek.


 

Wijs follow-up taken toe


De meeste website bezoekers worden geen klanten tijdens hun eerste bezoek. Een effectieve follow-up mechanisme verzekerd fatsoenlijke lead beheer. Zoho SalesIQ maakt het mogelijk om follow-up taken toe te wijzen zonder het verlaten van je chat. Optimaliseer jouw follow-up proces en verkoop slimmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerdere interacties

Krijg direct toegang tot eerdere live-chats van prospects en en bouw een sterkere en persoonlijkere klantenrelatie op. 
Haal relevante informatie op zoals eerder gestelde vragen, feedback en chatgeschiedenis