Menu

Bezoekers inzichten en lead scoring

Raak meer betrokken met jouw websitebezoekers. Prioriteer ze als heet, warm en koud gebaseerd op hun lead status en sluit meer deals in een kortere tijd.


Zet jouw website om in een lead generatie machine

Website bezoekers traceren is essentieel voor doelgerichte betrokkenheid van nieuwe en terugkomende bezoekers. Je kunt een overzichtelijk bezoekers-lijst opzetten geprioriteerd op status . Personaliseer jouw prospect betrokkenheid door hun kijkgedrag te analyseren en te zien voor welke pagina's belang is.

Jouw bezoekers. Hun scores. Jouw recept.

Definieer de regels voor jouw hete, warme en koude leads door hun interesses te begrijpen. Zorg voor het doelgerichter binnenhalen van leads door elementen als traffic source, bezoekers huidige pagina, land en 20 andere criteria die gebaseerd zijn op gedrag van de bezoeker te peilen.

 

De juiste gereedschap voor leadgeneratie is essentieel voor de verkoopteam om te bepalen welke prospects ze moeten opvolgen.
SalesIQ stelt in staat om makkelijk je bezoekers te categoriseren op vier niveau's gebaseerd op hun gedragingen zoals de tijdsduur dat de bezoeker is gebleven op jouw website, aantal keer bezocht, laatste keer bezocht en 20 andere criteria (zie criteria).

Focus op prospects die de aandacht verdienen

Verschillende prospects kijken op je website. Terwijl sommige bezoekers een paar minuten op je website verblijven zijn er andere die jouw hele website doorzoeken.
Je kunt bezoekers segmenteren op basis van hun hoogte van interesse.

Hete en warme prospects verblijven binnen de ring terwijl koude prospects direct uit de cirkel schieten. Je kunt je bezoekers prioriteren en meer tijd besteden aan prospects die jouw aandacht nodig hebben.

 

Meerdere regels. Efficient leads genereren

Creëer leadpunten gebaseerd op twee of meer regels. Een combinatie van verschillende regels stelt je in staat een sterke lead score te creëren dat een zichtbaarheid geeft in hete en warme prospects op je website.