Menu

Traceer en kom in contact met website bezoekers

Leer hoe bezoekers te werk gaan op jouw website in real-time. Gebruik die kennis om proactief een chat gesprek te starten. 

 

Bekijk waar je bezoekers vandaan komen

Geolocatie is een belangrijke factor wanneer je in gesprek wilt gaan met jouw website bezoekers.
Je benaderd prospects op een strategische manier met persoonlijke aanbiedingen en kortingen gebaseerd op hun locatie. Leidt prospects naar hun dichtstbijzijnde verkooppunt , begroet ze in hun eigen taal en zet marketing activiteiten op bij geolocaties met een hoogbezoekers volume.Traceer de weg die bezoekers volgen

Monitor hoe bezoekers te werk gaan op jouw website in real-time. Identificeer de URL van de inhoud of de bezoeker die informatie over zijn websiteverkeer stuurt. 
Analyseer het web spoor van bezoekers en stel de webpagina's vast met hoge bezoekersaantallen.Proactieve chats

Bij betrokken bezoekers is er 5 keer meer kans dat ze kopen dan een gewone bezoeker. Trigger notificaties in real time naar je verkoop team wanneer bezoekers bepaalde handelingen op je website voltooien. Creëer vastgestelde regels zoals hoeveel tijd een bezoekers op de website is om een live chat te starten. 
Ontvang een notificatie wanneer belangrijke bezoekers op je website terecht komen. 

 

Identificeer nieuwe en terugkomende bezoekers

Gebruik de data van je websitebezoekers voor betere inzichten en gebruik het tijdens hun tweede bezoek.
Verstel terugkomende bezoekers door hun een persoonlijke ervaring te geven. 
Herken hun naam, chatgeschiedenis en vorige web bezoek. 
Een gestructureerd gesprek gepaard met relevante inzichten zorgt voor meer verkoop.
Gepersonaliseerde chat

Bij elke medewerker staat een klein biografie vermeldt met zijn capaciteiten en kun je kiezen met welke verkoper je een chat wilt aangaan.
Automatische chat vertaling
In de Zoho SalesIQ platform zit een vertaler gebouwd die real-time automatisch vertaalt. Ontvang berichten in de taal die jouw voorkeur heeft en ga een gesprek aan in de taal van de prospect. Verbind je met een groter publiek en ga in contact met verschillende markten over de wereld.
Interactieve mail campagnes

Converteer dialogen via de chat naar je e-mail.
Voeg Zoho SalesIQ's chat naar de email van de lead hierdoor kunnen prospects  een chat gesprek beginnen met je verkoopteam via de mail.