Menu

Direct Mail documenten samenvoegen

Voorkom handmatig documentatie en benut je tijd efficiënter.

Of het adresetiketten, standaardbrieven, maand-op-maand rekeningen of massa emails zijn, het delen van informatie met meerdere ontvangers kan best een moeilijke taak zijn. De mail merge feature automatiseert honderden van zulke aangepaste documenten om relevante informatie makkelijke te delen met je doelgroep in minder tijd. Met al je business contacten opgeslagen in CRM zorgt de Zoho CRM Mail Merge functionaliteit met het creëren van aangepaste documenten gebaseerd op je CRM data. Creeer en deel persoonlijke en pregeadresseerde documenten voor meerder ontvangers met behulp van Zoho Writer en Zoho CRM Plug-in voor Microsoft Office.

 

Maak gepersonaliseerde templates gebasseerd op modules.

Creeer Mail Merge sjablonen voor verschillende modules in je CRM met het gebruik van Zoho Writer of Zoho CRM Plug-in voor Microsoft Office. Geef jouw document een gepersonaliseerde beeld door in te delen op standaard, custom en look-up velden als data variabelen en bespaar tijd in het reproduceren van honderden persoonlijke documenten met een paar drukken.


Verkrijg bijgewerkte gebruikers info in samenvoegde documenten.


Met een perfecte synchronisatie tussen de Microsoft Office Plug-in en jouw Zoho CRM, omvatten samengevoegde documenten  bijgewerkte record informatie van CRM zonder dat je naar je CRM account toe te gaan. Bovendien kun je met Zoho Writer tijd besparen met het heen en weer gaan tussen verschillende platforms, maar toch verzekerd zijn van record details in samengevoegde documenten.
Beheer templates in beveiligde folders


Creëer en upload je mail merge templates naar beveiligde folders in Zoho CRM. Je kunt ook de toegang bepalen voor geselecteerde gebruikers gebaseerd op taken die betrekking hebben op de bedrijfs hiërarchie.


 Zoho CRM Plug-in voor MS Office


- Sluit goed aan als je zoekt voor een offline user-based optie.
- Kies plug-in om mail merge sjablonen te creëren en te importeren in je CRM wanneer nodig.
- Met Plug-in kun je de merged documenten opslaan, bijwerken en printen.
- Werkt het beste op explorer 6 en daarboven.

Zoho Writer


- Sluit het best aan als je zoekt voor een online cloud-based optie.
- Kies Zoho Writer wanneer je wilt om mail merge sjablonen te creëren en te delen met je team.
- Met Zoho Writer kun je merged documenten opslaan, bijwerken, printen en e-mailen.
- Zoho Writer is browser afhankelijk en kan gebruikt worden op elke browser.