Menu

Makkelijk samenwerken

Werk samen, deel inzichten en versnel je verkoopproces.

 

Feeds

 

Deel berichten

Heb je een grote deal gewonnen en je wilt het nieuws delen met jouw team? Of wil je wat meer informatie verkrijgen over een account? Via Feeds kun je een bericht posten naar jouw team. Je kunt ook gericht een bericht sturen naar een persoon door het "@" teken toe te voegen. Hiermee zal de ontvanger direct genotificeerd worden van de melding.


Attachments in Feeds

Werk samen in groepen

Creëer groepen en werk samen aan grote verkoopdeals, opportunities en marketing campagnes. Met een centraal punt van communicatie kun je inzichten met elkaar delen, antwoorden van elkaar verkrijgen en zien waar elk groepslid aan werkt.


Feeds

Een op een gesprekken

Soms is het handiger om een specifiek groepslid een privé bericht te sturen. Met Direct Messages kun je in privé samenwerken binnen Feeds. Door het "@" teken toe te voegen kun je de groep of user notificeren, daarna selecteer je “Send as Direct Message” en ten slotte druk je op de post knop.


Direct Messages in Feeds

Blijf op de hoogte van je deals

Met de tweezijdige synchronisatie tussen Feeds en Notes is het mogelijk om de hele feed lijst te zien binnen een verslag. Hiermee zul je nooit een bepaald verslag mislopen.


Feeds

Deel data via attachments

Deel informatie met je team door documenten via een bijlage te posten. Je kunt foto's, presentaties, folders en meer delen. Het enige wat je hoeft te doen is de document te slepen naar de post en daarna op de deel knop te drukken.


Attachments in Feeds

Volg belangrijke records

Zorg ervoor dat je pagina niet onoverzichtelijk wordt door onnodige updates. Kies de documenten die worden bijgewerkt zowel handmatig als automatisch.  Zowel bij het volgen van grote deals als van een specifieke klant kun je bij beide gesprekken de informatie ophalen indien nodig.


Feeds Follow Records

Blijf op de hoogte

Tijdens het samenwerken aan een grote deal worden meestal verschillende taken toegewezen aan teamleden. Hierbij is het van belang dat je op de hoogte gehouden wordt elke keer een taak is voltooid. Dit kan door telkens een notificatie te ontvangen wanneer een verandering heeft plaatsgevonden.

 Feeds Notifications