Menu

Het omzetten van website bezoekers naar leads

Verkrijg volledige zichtbaarheid op de online activiteiten van klanten. Haal je klanten over met vertrouwde service en verbeter de verkoopcijfers.

Visitor tracking geeft je een volledige zichtbaarheid op de online activiteiten van je prospects en klanten zoals welke paginas ze hebben bezocht, de duur van elk bezoek en de handelingen die zijn verricht. Hierdoor kun je goed voorbereidingen treffen op het gesprek voordat je begint met het opvolgen.

Ontdek wie op je website komt

Ontvang notificaties wanneer een klant of prospect jouw website bezoekt. Bekijk de standaard informatie over de bezoeker, of het een nieuwe bezoekers is of een bestaande klant en het aantal paginas die bezocht zijn op je website. Al deze informatie helpt je om proactief te chatten met je website bezoekers en ze te converteren naar potentiële klanten.


Segmenteer je klanten

Zodra er duizenden bezoekers dagelijks op je website terecht komen ontstaat er een grote kans dat je potentiële prospects gemist hebt. Zoho CRM View voor Visitor Tracking zorgt voor een gesegmenteerde blik op al je website bezoekers. Hierdoor wordt het mogelijk om je te prioriteren op de potentiële bezoekers en te starten met follow-up activiteiten.
Monitor je bezoekers in real-time

Sluit deals sneller door genoeg achtergrond informatie te verwerven over je website bezoeker voordat je een gesprek start. Bestudeer hun bezoekgeschiedenis, traceer hun handelingen op elke pagina, bekijk je chatgeschiedenis met de klant en leer je klant beter kennen.
Visitor Tracking