Menu

 

Maak workflow automation snel en makkelijk

Door het automatiseren van je workflow worden je verkoop, marketing en support processen gestroomlijnd. Hiermee word de efficiëntie van je verkopers verbeterd door het weglaten van overbodige stappen tijdens het updaten van klantcontact geschiedenis en het versturen van email notificaties op het juiste moment. Laat je bedrijf groeien door het uitvoeren van gestandaardiseerde werk methodes tegen lage kosten.


Versnel sales-followups

Zet workflow triggers op tijdens het maken of wijzigen van verslagen. Associeer acties zoals taken, e-mail notificaties, veld bijwerkingen, webhooks en gepersonaliseerde functies met het Zoho CRM verslag dat volgens het patroon overeenkomt.

Gestructureerd te werk gaan

Schrijf taken toe volgens de regels van workflow zodat nieuwe taken dynamisch gecreëerd zijn voor de verkopers. 


Gepersonaliseerde notificaties

Deel goed nieuws met jouw team als er bijna een grote deal is afgerond. Configureer email notificaties met gebruik van de al ingerichte email templates zodat elke collega een persoonlijk gerichte e-mail ontvangt. 

Time-based acties

Experts zeggen dat elke handeling die je meer dan twee keer moet verrichten  geautomatiseerd hoort te worden. Voordat je een deal sluit moet je een reeks taken uitvoeren, e-mails versturen en verslagen bijwerken op een regelmatige basis. Om time-based gerichte acties te voeren kun je automatisch de workflow acties inroosteren en daardoor meer deals sluiten in minder tijd. Webhooks

Wil jij je leverancier op de hoogte brengen met het sluiten van een business deal? Met de integratie van webhooks kun je direct een notificatie sturen naar een derde partij telkens als er een nieuwe gebeurtenis in Zoho CRM is ontstaan. Het kunnen verschillende gebeurtenissen zijn zoals het creëren van een nieuwe contactpersoon, sluiten van een business deal of het updaten van een aanvraag. 

Aangepaste functies

Custom Functions maakt het mogelijk om informatie bij te werken dat gerelateerd is aan CRM modules of externe apps door het uitvoeren van versimpelde scripts. Wanneer een verslag overeenkomt met de workflow patroon, dan worden de aangepaste functies automatisch getriggerd en is het CRM verslag weer bijgewerkt. Je kunt de aangepaste functies makkelijk programmeren met Deluge Script, verbinden met workflow regels en het uitbreiden van het klantenverslag .


Bespaar tijd met macros

E-mails versturen naar prospects, het bijwerken van je klantenverslag en het creëren van follow-up verkoop taken na een gesprek zijn handelingen wat je vele malen op een dag bezig houdt. Zoho CRM zorgt ervoor dat deze handelingen geautomatiseerd worden zodat de focus meer gelegd kan worden op de vooruitzicht van het verkoop.