Menu

Webformulier integreren op jouw website

De meeste bedrijven werken tegenwoordig online en hebben een webformulier nodig voor de terugkoppeling van websitebezoekers, lead generatie en het uitnodigen van klanten voor belangrijke evenementen. Zoho CRM maakt het mogelijk om op een simpele en snelle manier je eigen webformulier op te zetten zonder de hulp van programmeurs. Door de integratie met Zoho CRM zullen al je klantgegevens gestructureerd opgeslagen worden in je lead data base en zorgt voor een versnelde lead generatie proces. 

Bouw je eigen webformulier zonder coderen

Met Zoho CRM is het niet nodig om een expert in te schakelen voor het bouwen van een webformulier. Met behulp van de ingebouwde WYSIWYG editor hoef je alleen de vereiste velden in je formulier te slepen en neer te zetten. Hiermee kun je ook bestanden uploaden, velden markeren als verplicht, het automatiseren van aanvullende informatie met Hidden Fields en veel meer. Voeg captcha toe om ongewenste reclame te voorkomen. 
Structureer je lead verdeling


Zorg ervoor dat je gestructureerd te werk gaat binnen het CRM systeem. Zoho bied allerlei mogelijkheden om dat makkelijk te maken zoals approval processes voor elke lead. Zo kun je eigenaarschap toewijzen aan specifieke gebruikers of kun je leads op basis van categorie verdelen. 

Start nu met het opzetten van je webformulier

Kies je kant en klare code format en maak je webformulier toegankelijk voor websitebezoekers.

Je kunt deze formulier ook toepassen in Zoho Sites, Wordpress, Facebook, Google Sites en Joomla.

 

Het direct opvangen van leads in jouw CRM

Zorg dat de klantgegevens geautomatiseerd worden in het Zoho CRM database. Keur elke lead en

wijs elke lead toe naar een eigenaar om van start gaan met het verkoop- en marketing proces.