Menu

Over ons

Zoho Partner NederlandSinds 2007 is Business Online Solutions de Nederlandse Partner van Zoho en hebben wij al circa 200 bedrijven succesvol geholpen met het inrichten en optimaliseren van Zoho CRM en de overige producten van Zoho.

Het doel van Business Online Solutions is om met behulp van de Zoho producten zoals Zoho CRM, Zoho SalesIQ, Zoho Campaigns, Zoho Books, Zoho Projects, Zoho Motivator, Zoho Survey het maximale rendement uit elke onderneming te kunnen halen.

Bij Business Online Solutions geloven we niet in langdurende contracten en kleine lettertjes waar bedrijven jarenlang aan vast zitten. Bedrijven moeten zich vrijuit kunnen bewegen. Business Online Solutions is er van overtuigd dat de Zoho producten zo van toegevoegde waarde is, dat bedrijven uit zichzelf Zoho CRM bij Business Online Solutions maandelijks zullen continueren.

Naast de implementatie ondersteuning verzorgen wij administrator-en/of gebruikers trainingen, het geven van vrijblijvend advies, support met een Nederlandse supportafdeling en Administrator Support. Wij nemen het gehele beheer en de inrichting van u over met onze experts, u geeft aan wat u wilt en wij verzorgen dit direct.

Business Online Solutions is gevestigd in Naarden.

U kunt direct contact met Dhr. Bakker 06-44563462.

 Afbeeldingsresultaat voor business online solutions

Bedrijven waar we succesvol CRM hebben neergezet.

 
       
 

 

Hoe kan Zoho CRM mij helpen?

Geavanceerde CRM en verkoopautomatisering

Zoho CRM Is het CRM- en verkoopautomatiseringspakket dat alle stadia van sales versnelt en stroomlijnt, van leadmanagement tot het binnenhalen van de deal

 

Waarom kiezen ondernemers voor Zoho CRM?

 

Met Zoho CRM kun je onmiddellijk en op een efficiënte manier contact maken met je klanten.

Sluit meer deals

Ontdek betere leads.

Werk op een effectievere manier met prospects.

Werk samen met verschillende teams.

Werk vanaf elk verbonden apparaat – desktop, tablet of smartphone.

Vele malen goedkoper dan Salesforce